به گزارش خبرنگار مهر، محمد امید ظهر شنبه در نشست خبری با رسانه های استان خوزستان اظهار کرد: این خانوارها در دوره زمانی اسفند 89 تا بهمن سال گذشته به خودکفایی رسیده و از چرخه حمایتی مستمری کمیته امداد خارج شده اند.
وی با بیان اینکه این خانوارها در حال حاضر علاوه بر تامین معیشت زندگی خود به اقتصاد کشور نیز کمک می کنند، افزود: با خروج این مددجویان 60 میلیارد تومان در بودجه کمیته امداد صرفه جویی می شود و این اعتبارات به بخش توانمند سازی مددجویان اختصاص می یابد.
امید با بیان اینکه میانگین درآمد هر خانواده برای خودکفا شدن 650 هزار تومان است، گفت: با خروج این تعداد خانوارها در حدود220 هزار فرصت شغلی نیز ایجاد شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به فعالیتها و برنامه های در دست اجرا پیش بینی می کنیم در سال جاری 120 هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد خارج و به خودکفایی برسند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) اظهار کرد: با توجه به اینکه پایداری و نتیجه بخشی اشتغال مرتبط با آموزش است، براین اساس از برنامه های جدی ما در این راستا بحث آموزش و کاریابی است که در این خصوص اعتبارات بخش آموزش به سه برابر افزایش می یابد.
ایجاد 25 هزار فرصت شغلی در سال 90
امید به ایجاد 25 هزار فرصت شغلی از طریق کاریابی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: برای سال جاری نیز در حدود 50 هزار شغل تعریف شده که به منظور دستیابی به نتیجه دلخواه در حال برنامه ریزی مدونی در این راستا هستیم.
وی با اشاره به اینکه ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر به کمیته امداد واگذار شده، تصریح کرد: در سال جاری دو هزار میلیارد تومان به این امر اختصاص می یابد و 200 هزار شغل در این قالب ایجاد خواهد شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) با تاکید بر اینکه 300 هزار شغل دیگر برای مددجویان تحت پوشش کمیته امداد ایجاد خواهد شد، گفت: در حال حاضر در گام نخست برای 200 هزار شغل از این رقم تامین اعتبار صورت گرفته و برای 100 هزار شغل دیگر و همچنین شغلهای کوچک روستایی و شهرهای زیر 20 هزار نفر تا هفته آینده تامین اعتبار انجام می شود.
وی تصریح کرد: کمیته امداد در سال گذشته از دو منبع اعتباری قرض الحسنه بانکی و منابع اشتغال امدادی یک هزار و 500 میلیارد تومان منابع در اختیار گرفت که با ایجاد 300 هزار فرصت شغلی این رقم را به یک هزار و 900 میلیارد تومان در دو بخش مشاغل خانگی و خود اشتغالی رساندیم.
امید با بیان اینکه در سال جاری از ردیف بودجه، 20 درصد منابع قرض الحسنه بانکی، دو درصد صندوق توسعه ملی و تسهیلات بخش کشاورزی اعتبارات بخش اشتغال تامین می شود، گفت: این در حالی است که تقاضا شده سقف منابع قرض الحسنه از 10 میلیون تومان به 15 میلیون تومان و تسهیلات مشاغل خانگی از پنج میلیون تومان به هفت میلیون تومان افزایش یابد.
نظر شما